Ons aanbod in workshops

V.I.B. (Very Important Bird) workshop
Oog in oog komen te staan met een uil? Wie wilt dat nu niet? Een ervaring van heel dichtbij kan bij ons ook. Bij een privé workshop kunt u met 2 tot maximaal 6 personen ervaren hoe het is om te vliegen met een uil.

- Welkom met koffie/thee en wat lekkers
- Kennismaking met Gizmo
- Vertellen over de uil en zijn verbinding met de imkerij en valkerij
- Historisch bijgeloof, mythes en legendes
- Gizmo op de hand voor foto’s
- Vliegen met de Gizmo
- Afsluiting


prijs: €175 voor 2 personen
duur: +/-2,5 uur

Groepsworkshops (van 15 – 30 personen)
Wil je graag voor een groep een workshop organiseren? Dit kan op onze locatie of op een samen uitgekozen locatie. Neem contact met ons op en graag horen we of er speciale wensen of verwachtingen zijn.

- Welkom
- Kennismaking met de Gizmo
- Vertellen over de uil en zijn verbinding met de imkerij en valkerij
- Gizmo op de hand voor foto’s
- Vliegen met Gizmo
- Afsluiting

prijs: €50 euro p.p.
duur: +/-2,5 uur

Verjaardagsfeestje
Zoek je iets origineels voor een verjaardagsfeest? Wat dacht je van vliegen met een uil? Wij vertellen vooraf de kinderen over hoe een uil leeft en welke geweldige lichamelijke eigenschappen ze bezitten, vervolgens bereiden we de kinderen langzaam voor op het zelf los vliegen met een uil. Na het vliegen is er ook de mogelijkheid om uilenballen uit te pluizen en te raden wat Gizmo gegeten heeft.

- Uitleg over uilen
- Voorbereiding uil op de hand en vliegen
- Foto’s met uil op de hand
- Vliegen met de uil
- Braakballen uitpluizen

prijs: op afspraak
duur: +/-2,5 uur

Fotoshoot
Wil je graag een uil op de foto zetten? Vliegend of bij een fotomodel op de hand? Dat kan! Graag komen wij ook op locatie wanneer dat gewenst is. Gizmo heeft al meerdere keren model gestaan. Zijn mooie ogen geven hem een mysterieuze look.

prijs: €95
duur: max. 2 uur

Filmwerk
Gizmo is ook geen vreemde als het gaat om filmwerk en heeft al meegedaan aan een korte film van 12 minuten van Jan Verdijk waarmee hij de hele wereld over is gegaan. Neem contact met ons op om de locatie, verwachtingen en wensen te bespreken en mogelijk kunnen we samen komen tot een mooie prijs.

Overige
Graag doen we ook leuke activiteiten die hier boven niet vernoemd staan. Neem vrijblijvend contact op zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.