Ons aanbod in workshops biodiversiteit

Biodiversiteit workshop
Biodiversiteit is een wel besproken onderwerp op het moment. Graag gaan wij in een workshop met jullie aan de slag om bijvoorbeeld een tuin of andere gezamenlijke openbare ruimte leefbaarder te maken voor flora en fauna. 
Hoe kun je wildlife helpen en je tuin toegankelijker maken voor wildlife. 

- Welkom 
- Kennismaking 
- Vertellen over het belang van biodiversiteit
- De wondere wereld van de natuur
- Zelf aan de slag
- Afsluiting


prijs: op afspraak
duur: +/-2,5 uur

Biodiversiteit workshop voor kinderen
We zijn ervan overtuigd dat plezier maken en iets leren perfect samen gaan. Graag komen we dan ook langs op kinderfeestjes of dergelijke om met de kinderen de natuur te ontdekken. Op een speelse manier gaan we aan de slag in de natuur.

- Welkom 
- Kennismaking 
- Vertellen over het belang van biodiversiteit
- De wondere wereld van de natuur
- Zelf aan de slag
- Afsluiting

Een workshop biodiversiteit voor kinderen kan ook zeker in combinatie met een workshop vliegen met Gizmo. Neem contact op voor de mogelijkheden.

prijs: op afspraak
duur: +/-2,5 uur

Workshop op weg na een groene tuin

Nederland kent al weinig natuur, de natuur is in ons land ook nog versnipperd waardoor insecten en dieren moeilijk van het ene gebied naar het andere gebied kunnen reizen op zoek naar voedsel, partner of een nieuw territorium.

Vanuit de gemeente, natuurorganisatie of vereniging op zoek naar een workshop die je de burgers of leden aan kunt bieden waarbij we samen onze tuin aanpakken? 

Kijk dan niet verder. 

We starten met een lezing waarbij de deelnemers meer uitleg krijgen over wat belangrijk is. Vervolgens krijgen ze meer tips hoe ze actief zelf aan de slag kunnen gaan in de tuin om de biodiversiteit te verhogen.

Tot slot gaan de deelnemers zelf aan de slag met het maken van zaadbommen en zullen we een kleine wandeling maken in de buurt om te kijken wat we tegen komen, wat kansen zijn en waar zeker al goed wordt gewerkt aan de biodiversiteit. 

prijs: op afspraak
duur: +/-2,5 uur