Deelnemers
Dit arrangement heeft een standaard startbedrag gebaseerd op 2 personen. Dit maakt deze beleving uitermate geschikt voor een date of om cadeau te geven. Natuurlijk zijn groepen ook mogelijk tot een maximaal aantal van 8. Onze voorkeur gaat uit om de groep niet groter dan 8 personen te doen. Dit om de persoonlijke benadering niet in de weg te staan. 

 

Locatie 
Dit arrangement kan worden aan geboden op een locatie naar keuze. Natuurlijk wel in overleg, omdat het om veiligheids redenen niet overal verantwoord of toegestaan is om met een uil te vliegen of alcohol te schenken. Wij denken graag met u mee. 
Geen locatie? Geen probleem! 
Wij hebben meerdere locatie voorstellen waar wij deze workshop kunnen uitvoeren. 

 

Indien gewenst maatwerk altijd mogelijk 

Naast het hiernaast beschreven arrangement is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk. Zo kunt u tegen een meerprijs o.a. een professionele fotoshoot laten maken met de uil, haggis eten of extra whisky's proeven.  Meer informatie wat er nog allemaal mogelijk is? Of zelf voorstellen? Neem contact met ons op! 

Owl en Whisky Beleven

Een onvergetelijke persoonlijke activiteit; eerst een uitgebreide workshop met Gizmo de uil en aansluitend een uitgebreide whisky proeverij verzorgd door WhiskyBeleven.nl

 

Start; 
Bij aankomst ontvangt u koffie of thee met Short Bread en stellen we ons aan elkaar voor. Omdat we willen inzetten op een persoonlijke benadering hebben wij graag oor voor jullie verhaal.

(+/- 0:30 min)

Vliegen met de uil; 

Jullie gaan kennis maken met Gizmo de uil en we gaan in op de wondere wereld van de uilen. Hoe ze jagen, welke mythes en sages er verteld worden en ook de fabels over uilen. Jullie gaan met de uil vliegen , praten en voeren. Natuurlijk worden er voor jullie foto's gemaakt die jullie digitaal ontvangen een aantal dagen na de workshop. 

(+/- 60 min) 

Pauze;

Onder het genot van een kop koffie / thee krijgen jullie de kans om jullie ervaringen met ons te delen, mochten er vragen zijn over uilen hebben jullie nu uitgebreid de kans om deze te stellen.  

(+/- 20 min) 

Proeverij 

Met een kleine knipoog naar het vliegen met de uil neem ik jullie in vogelvlucht mee op wereldreis. We starten met een 'Belgian Owl' whisky en vliegen daarna over landen en continenten om de whisky's met bijpassende verhalen en bereidingen te proeven. In totaal zullen wij zes whisky's proeven of beter gezegd beleven. Dit alles in het bijzijn van de uil, die gezellig mee kletst. 
(+/- 120 min) 

Afsluiting 

Indien gewenst nemen we nog even de tijd om het dagdeel door te nemen. Wij horen graag jullie ervaringen van deze middag/avond. 

(+/- 10 min)

www.whiskybeleven.nl

Product Prijs
Start tarief gebaseerd op 2 personen € 200.00
Extra persoon € 75.00
Maatwerk Op aanvraag

BEEING NATURE