Waarom Beeing Nature

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 20:03

Mijn hele leven ben ik al geboeid door dieren en de natuur. In 2014 koos ik dan ook voor een opleiding tot paraveterinair, die ik in 2018 succesvol heb afgerond. Tijdens mijn opleiding kwam ik in contact met geweldige dieren. Bijen en roofvogels. Van daaruit groeide mijn passie voor de natuur. 
Als mens is het belangrijk om na te gaan waar je goed in bent en waar je in wilt groeien. Ik ben altijd goed geweest in het contact met dieren en in de natuur. Al van klein kinds af aan was ik regelmatig boven in de bomen in het bos te vinden. Ik werk graag voor en samen met dieren en de natuur, en wil hier op elk vlak dan ook blijven groeien.
Tijdens de opleiding tot paraveterinair heb ik een enorme passie gevonden voor imkeren en valkenieren. Twee oude ambachten. 
De naam Beeing Nature is dan ook wel heel mooi gekozen zodat ik kan blijven groeien in mijn gevonden passie. Beeing in service for nature, beeing with nature, beeing there for nature.
Ik zal mij blijven inzetten en blijven ontwikkelen voor flora en fauna.