Voorbereidingen Aziatische hoornaar

Gepubliceerd op 3 maart 2024 om 10:59

Nog even en dan is het zo ver. Dan krijgen we het start schot dat de selectieve vallen geplaatst mogen worden. Veel collega imkers zijn dan nu ook bezig met hun vallen klaar te maken. Achter de schermen gebeurt er ook vanalles. Want willen we voor de Aziatische hoornaar goed de rem erop kunnen trekken zullen we effectief aan de slag moeten. En daarom zit ik dus op een zondag ochtend foto's te maken van Aziatische hoornaars terwijl ik liever nog in bed had willen liggen. Helaas loop ik wat achter en zal ik toch ook langzaam echt aan de slag moeten met het klaar maken van mijn selectieve vallen. Ik ga proberen er zoveel mogelijk mensen erbij te betrekken. Dus klaar maken, langs op locaties, informatie geven. Dat gaat nog een heel werk zijn. Dus ik ga maar een stoppen met type nu mijn foto's ingeladen zijn en weer hard aan het werk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.