Veranderingen 2022

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 14:13

Het komend jaar gaat enorm in het teken van veranderingen staan. Zo willen wij ons naast het imkeren en de workshops met Gizmo gaan we ons ook inzetten voor biodiversiteit. Dit wilt niet alleen zeggen dat we op de locaties die ik ter beschikking heb biodiversiteit zal bevorderen maar ook dat we workshops hierin gaan aanbieden. Ook zijn er een aantal ontwikkelingen in gang gezet waar we nog even niet te veel over gaan vertellen maar waar we dol enthousiast over zijn. 
Als goede voornemen hebben we ernaast om dit jaar meer te gaan wandelen. Dus doen we mee met de challenge van wandelpin. 20 weken in 2022 waarin je totaal 22 kilometer loopt. De eerste kilometers zitten er al op. Het doel is om de meeste kilometers ook samen met Gizmo te gaan lopen. Dus zie je ons lopen, spreek ons zeker even aan. 
Het behouden van onze natuur wordt steeds belangrijker, en er wordt gezegd, om mensen bewust te maken, zul je ze er mee in contact moeten laten komen en er op verliefd laten worden. Nu zijn wij altijd verliefd geweest op de natuur.  Zelfs de dieren waar de meeste van gruwelen kunnen wij alleen maar vol bewondering kijken. 2022, corona of niet, we gaan er een top jaar van maken.
Nog een fijne jaarwisseling aan iedereen.